Bucatini Marinara cu carnati

Bucatini Marinara cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 509 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de busuioc julienne, paste bucatini, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cina diseara: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu carnati), Bucatini cu cârnați și mazăre, și Bucatini Cu Cârnați De Curcan Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Odată topit, se adaugă ceapa și morcovul și se sotează până devin aurii, aproximativ 7 minute.
Adăugați fulgii de usturoi, oregano și ardei roșu și gătiți încă 1 minut.
Adăugați roșiile cu sucul lor, frunza de dafin, zahărul și 2 lingurițe de sare și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți, amestecând ocazional, încă 30 de minute.
Pregătiți pastele în timp ce sosul fierbe. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată generos.
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente, aproximativ 12 minute.
Scoateți sosul de pe foc, îndepărtați frunza de dafin și amestecați cu grijă, în loturi, pentru a rupe bucăți mari.
Se amestecă sosul cu pastele.
Serviți porții individuale acoperite cu o lingură de ricotta și garnisiți cu busuioc.
Tăiați fiecare verigă uniform pe jumătate pe lungime.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la cald.
Așezați cârnații tăiați cu fața în jos și gătiți, întorcând toate părțile pentru a se rumeni chiar, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Serviți ca acompaniament cu bucatini marinara.