Bucatini cu cârnați și mazăre
Bucatini cu cârnați și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 558 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, șalotă, bucatini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați), Bucatini cu mazăre verde și Pancetta, și Bucatini Marinara cu cârnați.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat, rupând carnea în bucăți mici cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul tocat și șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați sosul de roșii și aduceți la foc mic.
Acoperiți parțial cratița și gătiți sosul de roșii la foc mic timp de 30 de minute. Se amestecă smântâna și mazărea și se fierbe la foc mic timp de 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare.
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită cu sare până la al dente.
Scurgeți și readuceți pastele în oală.
Adăugați sosul de roșii și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano rasă și aruncați la foc mic timp de 2 minute, până când pastele absoarbe o parte din sos.
Transferați pastele în boluri, acoperiți cu restul de 1/4 cană de brânză rasă și busuiocul mărunțit și serviți.