Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine

Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine
Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piept de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de mama ordonat. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Brânză umplute pui & spanac Pizza Pâine, 3 Pizza Cu Pâine Plată Cu Spanac Cu Brânză, și Pâine franceză umplută cu spanac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați puiul în bucăți mici. Condimentează cu sare de usturoi, oregano și piper roșu. Într-o tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Saut carne de pui, pana nu mai roz, 5-6 minute. Urmăriți cu atenție acestea și amestecați-le ocazional folosind spatula de lemn pentru a preveni arderea. Puneți piesele terminate deoparte pe un plate.In un castron mare, se presara drojdie peste apă caldă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați-l să stea 3 minute până se spumă, apoi adăugați făină, sare și zahăr. Folosind lingura de lemn, se amestecă doar până când vine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați pui, spanac, busuioc, roșii și parmezan și combinați bine. Dacă aluatul este prea lipicios, praf cu puțină făină suplimentară. Acoperiți cu prosop și lăsați să crească aproximativ 1 oră pe tejghea, apoi încă o oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Scoateți aluatul din frigider. Făină pergament căptușite contra sau de masă și rola aluatul în 11 17 " dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Presară brânză deasupra. Îndoiți toate cele patru laturi spre centru, sigilând laturile, astfel încât brânza să nu fie expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Lăsați să se odihnească în timp ce preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați pâinea pe o piatră de pizza sau o foaie de copt căptușită și coaceți timp de 25 până la 30* minute (*acoperiți ușor cu folie după 15 minute dacă pâinea se întunecă), până se rumenesc. Cu 3 minute înainte de a scoate din cuptor, periați ușor blatul cu unt topit și lăsați-l să termine coacerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Lăsați să se odihnească pe o grătar pentru a se răci ușor înainte de a felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Se servește cu sos cald Alfredo pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista