Brânză proaspătă de capră și Pizza Prosciutto
Brânză proaspătă de capră și Pizza Prosciutto ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 1441 calorii, 64G de proteine, și 67g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză de capră grosolan, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smochine, Prosciutto și Pizza cu brânză de capră, Prosciutto și Pizza cu brânză de capră, și Fettuccine proaspătă cu smochine, Prosciutto și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o tigaie de pizza sau o foaie de copt cu folie și așezați crusta de pizza deasupra.
Întindeți sosul uniform peste crustă.
Se presară cu mozzarella, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii.
Coaceți până când brânza este topită, aproximativ 10 minute.
Scoateți pizza din cuptor și acoperiți cu prosciutto și brânză de capră.
Coaceți până când prosciutto este ușor crocant, încă aproximativ 4 minute.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico]()
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de nuci de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.