Brânză piure de fasole albă cu Kale, parmezan și un ou prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piure de fasole albă cu brânză, parmezan și un ou prăjit. O porție conține 671 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați kale, suc de la 1 lămâie, albușuri de scallion și verdeață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă, Parmezan picant fasole verde și Kale, și Kale, parmezan și tartină cu ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați usturoiul și gătiți până la aromat, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasole, smântână și 1/2 cană de apă. Se aduce la foc mic, apoi se toacă ușor fasolea cu un tocător de cartofi.
Adăugați apă până când se atinge o consistență slabă, asemănătoare terciului. Se amestecă cheddar și parmezan și se condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când sclipesc.
Adăugați kale, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând și amestecând frecvent, până când se ofilesc și încep să fie crocante, aproximativ 4 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se transferă într-un castron.
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ouăle, condimentați cu sare și piper și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute.
Pentru a servi, amestecați jumătate din scallions în fasole albă și reglați consistența cu apă, după cum este necesar.
Se transferă în boluri calde, se acoperă cu kale saut, apoi cu ouă prăjite.
Presărați cu scallions rămase și radeți niște parmezan deasupra.