Brânză Mexicană Dip
Dip brânză mexicană este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 215 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți broccoli, brânză americană procesată, cârnați de porc picant măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați Pimento Brânză Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și 5-Ingredient Aragaz Lent Chili Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza procesată întinsă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la înălțime în trepte de 2 minute (amestecând la fiecare pauză) până când răspândirea brânzei este topită.
În timp ce răspândirea brânzei topite se topește, cârnați maro într-o tigaie mică.
Așezați broccoli într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și cuptorul cu microunde timp de 5 minute.
Într-un bol mare de amestecare, combinați brânza topită, cârnații, broccoli și roșiile tăiate cubulețe. Se amestecă bine înainte de servire.