Brânză la grătar Cheddar, Manchego și Pesto de roșii uscate

Brânză la grătar Cheddar, Manchego și Pesto de roșii uscate
Cheddar, Manchego și Sundried roșii Pesto Brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 584 calorii, 18g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de unt, brânză manchego, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sandwich Cu Brânză La Grătar Pesto De Roșii Uscate, Pui Pesto la grătar cu brânză și sandviș cu roșii uscate, și Pesto de busuioc de casă și brânză la grătar Cheddar cu supă cremoasă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți ambele felii de pâine și întindeți pesto de roșii uscate la soare pe interiorul fiecăruia. Acoperiți o felie de pâine, pe partea pesto, cu 1/4 din amestecul cheddar-manchego. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De Roșii Uscate La SoarePesto De Roșii Uscate La Soare
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista