Brânză Italiană La Grătar
Rețeta brânză italiană la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 353 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți condimente, lapte, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sandvișuri Italiene Cu Brânză La Grătar, Brânză italiană la grătar-n-roșie, și Cea Mai Bună Brânză Italiană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Taie un 3-in. buzunar în fiecare felie de pâine; puneți o felie de brânză în fiecare buzunar. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, condimentul Italian și sarea de usturoi. Înmuiați pâinea timp de 2 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu pesmet.
Gatiti pe o plita Unsa fierbinte pana se rumeneste pe ambele parti si fiarta.