Brânză Dulce De Vanilie Pierogi

Brânză Dulce De Vanilie Pierogi
Brânză de vanilie dulce Pierogi ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă servește 16 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. Un amestec de fasole de vanilie, unt, aluat pierogi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Brânză Dulce Prăjită Pierogi, Pierogi De Cartofi Dulci, și Cartofi și brânză Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți brânza de vaci într-o sită căptușită cu cheesecloth peste un castron mediu; lăsați să stea 1 oră. Răzuiește brânza de căsuță scursă într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați zahărul și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați amestecul de zahăr la brânza de vaci; procesați până se amestecă bine. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe în amestecul de brânză, rezervând fasolea pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Adăugați cremă de brânză în amestecul de brânză; puls până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Puneți amestecul de brânză într-un bol; se răcește la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Împărțiți aluatul Pierogi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare bilă într-un cerc de 3 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Se toarna 1 lingurita rotunda amestec de branza pe jumatate din fiecare cerc. Aduceți 2 laturi opuse ale cercului în centru și prindeți-le pentru a sigila, începând cu centrul și ciupind ambele părți pentru a forma o formă de jumătate de lună. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați jumătate din pierogi; gătiți 7 minute sau până când ați terminat (pierogi se va ridica la suprafață).
10
Îndepărtați pierogi cu o lingură pliată și scurgeți-o într-o strecurătoare (pierogi se va lipi de un prosop de hârtie).
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Așezați pierogi într-un singur strat pe o foaie de copt sau platou. Repetați procedura cu pierogi rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați 8 pierogi; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
14
Scoateți pierogi; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt și 8 pierogi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
15
Se servește cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista