Brânză Dulce De Vanilie Pierogi
Brânză de vanilie dulce Pierogi ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă servește 16 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. Un amestec de fasole de vanilie, unt, aluat pierogi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Brânză Dulce Prăjită Pierogi, Pierogi De Cartofi Dulci, și Cartofi și brânză Pierogi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți brânza de vaci într-o sită căptușită cu cheesecloth peste un castron mediu; lăsați să stea 1 oră. Răzuiește brânza de căsuță scursă într-un robot de bucătărie sau blender.
Combinați zahărul și făina.
Adăugați amestecul de zahăr la brânza de vaci; procesați până se amestecă bine. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe în amestecul de brânză, rezervând fasolea pentru o altă utilizare.
Adăugați cremă de brânză în amestecul de brânză; puls până la neted.
Puneți amestecul de brânză într-un bol; se răcește la congelator timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul Pierogi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare bilă într-un cerc de 3 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Se toarna 1 lingurita rotunda amestec de branza pe jumatate din fiecare cerc. Aduceți 2 laturi opuse ale cercului în centru și prindeți-le pentru a sigila, începând cu centrul și ciupind ambele părți pentru a forma o formă de jumătate de lună. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de brânză.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați jumătate din pierogi; gătiți 7 minute sau până când ați terminat (pierogi se va ridica la suprafață).
Îndepărtați pierogi cu o lingură pliată și scurgeți-o într-o strecurătoare (pierogi se va lipi de un prosop de hârtie).
Așezați pierogi într-un singur strat pe o foaie de copt sau platou. Repetați procedura cu pierogi rămase.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 8 pierogi; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți pierogi; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt și 8 pierogi.