Brânză de pui și șuncă

Brânză de pui și șuncă
Chowder de pui și șuncă brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 355 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, brânză cheddar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Chowder De Pui Cu Brânză, și Chowder De Pui Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți supa, puiul și șunca la foc mediu-mare 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă încet brânza. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista