Brânză de fermier de casă

Brânza de fermier făcută acasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 772 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 441 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made, Brânză Brousse din ' Home Made Winter, și North Woods Inn usturoi brânză pâine – acest lucru merge atât de bine cu un castron de supă de casă.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-o oală mare și se amestecă un vârf de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional pentru a preveni arderea laptelui pe fundul vasului.
Când laptele începe să fiarbă (bule mici vor apărea mai întâi la margini), opriți focul. Amestecați sucul de lămâie în lapte, iar laptele se va coagula. Poate fi necesar să așteptați 5 sau 10 minute.
Aliniați o sită sau o strecurătoare cu o pânză de brânză și turnați laptele prin cârpă pentru a prinde cașul. Ceea ce rămâne în tifon este brânza fermierului. Lichidul este zerul. Unii oameni păstrează zerul și îl beau, dar îl arunc. Adunați cârpa în jurul brânzei și stoarceți cât mai mult din zer. Înfășurați în plastic sau puneți-l într-un recipient etanș. A se păstra la frigider.