Brânză De Dovleac Gratin De Conopidă
Gratinul de conopidă de dovleac brânzos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați lapte, făină de aur, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Brânză De Dovleac Gratin De Conopidă, Conopidă Brânză Gratinată, și Conopidă brânză gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți sau pulverizați vasul de copt de 2 litri.
În cratița de 4 litri plină cu două treimi cu apă sărată, încălziți conopida până la fierbere. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți 2 linguri de unt la foc mic.
Adăugați făină și gătiți 1 minut, amestecând constant cu măturică. Adăugați încet laptele, continuând să amestecați cu biciul până când amestecul se încălzește până la fierbere și se îngroașă.
Adăugați 3/4 linguriță de sare, nucșoara, brânza Cheddar și dovleacul. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă o treime din sos în vasul de copt.
Adăugați conopida scursă, apoi turnați sosul rămas deasupra.
Topiți restul de 1 lingură de unt; aruncați cu pesmet.
Se presară deasupra gratinului.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când blatul devine maro auriu.