Brânză de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 12 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 138 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, muștar dijon, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză de capră coaptă în frunze de struguri, Frunze De Struguri Umplute Cu Brânză De Capră, și Frunze de struguri umplute cu brânză de capră și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de ulei, cimbru și piper negru într-un castron mic pentru a amesteca. Aranjați frunzele de struguri, cu vena în sus, pe suprafața de lucru. Înmuiați fiecare rundă de brânză în ulei de cimbru și puneți-o în centrul a 1 frunză de struguri. Ori părți de frunze peste brânză; ori în sus de jos și să continue să se rostogolească în sus, anexând brânză complet. Aranjați brânzeturile învelite, cu cusătura în jos, pe platou.
Periați ușor cu puțin ulei de cimbru. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte; Păstrați la rece. Acoperiți uleiul de cimbru rămas și păstrați-l la temperatura camerei.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, oțet și muștar într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Se suprapun ușor felii de roșii pe platou mare.
Stropiți cu pansament; se presară cu jumătate de măsline.
Așezați rondele de brânză învelite pe grătar, cu cusătura în jos. Grătiți până când brânza se înmoaie și frunzele încep să se încarce, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Aranjați brânzeturile deasupra roșiilor.
Se presară cu măsline rămase.
Ungeți feliile de pâine cu uleiul de cimbru rămas. Pâinea la grătar până începe să se rumenească, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute.
Tăiați toasturile în diagonală în jumătate.
Serviți brânza, trecând toasturile separat.