Brânză de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline

Brânză de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 12 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 138 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, muștar dijon, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză de capră coaptă în frunze de struguri, Frunze De Struguri Umplute Cu Brânză De Capră, și Frunze de struguri umplute cu brânză de capră și smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/2 cană de ulei, cimbru și piper negru într-un castron mic pentru a amesteca. Aranjați frunzele de struguri, cu vena în sus, pe suprafața de lucru. Înmuiați fiecare rundă de brânză în ulei de cimbru și puneți-o în centrul a 1 frunză de struguri. Ori părți de frunze peste brânză; ori în sus de jos și să continue să se rostogolească în sus, anexând brânză complet. Aranjați brânzeturile învelite, cu cusătura în jos, pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
BrânzăBrânză
StruguriStruguri
CimbruCimbru
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Periați ușor cu puțin ulei de cimbru. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte; Păstrați la rece. Acoperiți uleiul de cimbru rămas și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
4
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, oțet și muștar într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Se suprapun ușor felii de roșii pe platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Stropiți cu pansament; se presară cu jumătate de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
6
Așezați rondele de brânză învelite pe grătar, cu cusătura în jos. Grătiți până când brânza se înmoaie și frunzele încep să se încarce, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Aranjați brânzeturile deasupra roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Se presară cu măsline rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
8
Ungeți feliile de pâine cu uleiul de cimbru rămas. Pâinea la grătar până începe să se rumenească, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Tăiați toasturile în diagonală în jumătate.
10
Serviți brânza, trecând toasturile separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista