Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta
Rețeta de brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, cimbru, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta, Ravioli de rucola și brânză de capră, și Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați eșalotă; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați rucola; aruncați până se ofilesc, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
4
Transferați amestecul de rucola într-un castron mare și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă brânza de capră și parmezanul. Condimentați umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Brânză De Capră
6
Tapetați 2 foi de copt cu folie rezistentă; pulverizați folie cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Așezați 4 ambalaje wonton pe suprafața de lucru; acoperiți ambalajele rămase cu plastic pentru a preveni uscarea. Periați ușor întreaga suprafață a fiecărui înveliș cu albus de ou. Lingură 1 linguriță generoasă de umplere în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în diagonală în jumătate, formând triunghiuri. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Aranjați ravioli pe foi pregătite. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Se poate face înainte. Acoperiți cu plastic și răciți până la 1 zi; sau acoperiți cu plastic, apoi folie rezistentă și congelați până la 1 săptămână. Dacă este înghețat, nu dezghețați înainte de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
Albușuri De Ou
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Gatiti pancetta tocata in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta si rumenita. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe un prosop de hârtie; scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați unt în picături în tigaie; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adauga rosiile si cimbru; saut pana cand rosiile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Cimbru
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Puneți untul topit într-un castron mare. Gatiti jumatate de ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand se inmoaie, aproximativ 4 minute pentru proaspete sau 5 minute pentru congelate. Folosind o strecurătoare mare, transferați ravioli în strecurătoare și scurgeți; așezați într-un castron cu unt și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți pentru a vă încălzi. Gatiti ravioli ramasi in aceeasi oala cu apa clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sita
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se adaugă la castron de ravioli cu unt. Aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți ravioli între boluri. Reîncălziți untul de roșii la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Unt
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se adauga pancetta rezervata si busuioc; saut 1 minut. Puneți sosul peste ravioli; garnisiți cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ravioli
Busuioc
Sos
Cimbru
4
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă pe piețele italiene și în cazul deli la multe supermarketuri.