Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta

Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta
Rețeta de brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, cimbru, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta, Ravioli de rucola și brânză de capră, și Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați eșalotă; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați rucola; aruncați până se ofilesc, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
4
Transferați amestecul de rucola într-un castron mare și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă brânza de capră și parmezanul. Condimentați umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
6
Tapetați 2 foi de copt cu folie rezistentă; pulverizați folie cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați 4 ambalaje wonton pe suprafața de lucru; acoperiți ambalajele rămase cu plastic pentru a preveni uscarea. Periați ușor întreaga suprafață a fiecărui înveliș cu albus de ou. Lingură 1 linguriță generoasă de umplere în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în diagonală în jumătate, formând triunghiuri. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Aranjați ravioli pe foi pregătite. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Se poate face înainte. Acoperiți cu plastic și răciți până la 1 zi; sau acoperiți cu plastic, apoi folie rezistentă și congelați până la 1 săptămână. Dacă este înghețat, nu dezghețați înainte de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Gatiti pancetta tocata in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta si rumenita. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe un prosop de hârtie; scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați unt în picături în tigaie; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adauga rosiile si cimbru; saut pana cand rosiile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
CimbruCimbru
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Puneți untul topit într-un castron mare. Gatiti jumatate de ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand se inmoaie, aproximativ 4 minute pentru proaspete sau 5 minute pentru congelate. Folosind o strecurătoare mare, transferați ravioli în strecurătoare și scurgeți; așezați într-un castron cu unt și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți pentru a vă încălzi. Gatiti ravioli ramasi in aceeasi oala cu apa clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se adaugă la castron de ravioli cu unt. Aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți ravioli între boluri. Reîncălziți untul de roșii la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adauga pancetta rezervata si busuioc; saut 1 minut. Puneți sosul peste ravioli; garnisiți cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
RavioliRavioli
BusuiocBusuioc
SosSos
CimbruCimbru
4
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă pe piețele italiene și în cazul deli la multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista