Brânză De Capră Piperată Piure De Cartofi

Brânză De Capră Piperată Piure De Cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în repertoriul dvs., piureul de cartofi cu brânză de capră piperată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție conține 432 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, brânză de capră piperată, cartofi la microunde și tăiați și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Brânză De Capră Piure De Cartofi, Brânză De Capră Piure De Cartofi, și Brânză De Capră Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cuptorul cu microunde cartofii conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
În timp ce cartofii se gătesc, într-o oală medie la foc mediu, încălziți smântâna cu untul, cimbru, sare și piper. Nu-l lăsa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți cartofii într-o oală mare și amestecați cu un tocător de cartofi. Se strecoară jumătate din amestecul de smântână în cartofii calzi și se adaugă brânza în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se amestecă împreună, adăugând mai multă cremă pentru a obține o consistență cremoasă frumoasă. Gustați și reglați condimentul cu mai multă sare, dacă este necesar. Păstrați acoperit și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista