Brânză Cremă Grecească-Pui Umplut
Brânză cremă greacă-pui umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 355 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii, brânză feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Crema De Brânză Umplute Totul Pui, Crema De Brânză Umplute Totul Pui, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Tăiați fiecare piept de pui dintr-o parte prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă.
Amestecați crema de brânză, brânza feta, roșiile, măslinele, ceapa și spanacul împreună într-un bol mare. Se amestecă amestecul de brânză pe 1 parte a fiecărui piept de pui deschis. Îndoiți fiecare piept de pui închis și puneți-l pe o bucată de folie de aluminiu.
Gătiti pieptul de pui pe grătarul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).