Brânză cremă greacă-pui umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 355 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii, brânză feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Crema De Brânză Umplute Totul Pui, Crema De Brânză Umplute Totul Pui, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Tăiați fiecare piept de pui dintr-o parte prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Amestecați crema de brânză, brânza feta, roșiile, măslinele, ceapa și spanacul împreună într-un bol mare. Se amestecă amestecul de brânză pe 1 parte a fiecărui piept de pui deschis. Îndoiți fiecare piept de pui închis și puneți-l pe o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cremă De Brânză
Brânză Feta
Spanac
Brânză
Măsline
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Bol
4
Gătiti pieptul de pui pe grătarul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.