Brânză Clasică Pimiento

Brânză Clasică Pimiento
Brânza clasică Pimiento ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 754 calorii, 38g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar bloc, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fierbinte Tex Mex Pimiento Brânză Dip, Pimiento Brânză Dip, și Pimiento Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună maioneză, pimiento, ceapă, suc de lămâie, sos Worcestershire și piper roșu măcinat. Se amestecă brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista