Brânză Ceapă Usturoi Pâine

Brânză Ceapă Usturoi Pâine
Brânză ceapa usturoi pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 265 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de maioneză, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine de usturoi cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Supă de ceapă cu pâine cu brânză de usturoi herby, și Pâine de ceapă și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Feliați baghetele franceze în diagonală în felii de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Într-o tigaie medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Combinați ceapa și usturoiul în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
5
Într-un bol de amestecare, combinați brânza mozzarella, parmezanul și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Pe o foaie de fursecuri, aranjați feliile de pâine franceză într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Întindeți amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Întindeți amestecul de brânză și maioneză peste amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine. Se fierbe aproximativ 5 minute, până când brânza este bulbucată și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista