Brânză Broccoli Cartofi copți de două ori
Cartofi copți de două ori cu brânză cu broccoli este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo, cu 6 porții. Această garnitură are 348 de calorii , 10 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, broccoli, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 45% . Încercați cartofi copți cu brânză cu broccoli , cartofi copți cu brânză cu broccoli și cartofi copți cu brânză cu broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 425° timp de 45-60 de minute sau până când se înmoaie.
Tăiați o felie pe lungime din partea de sus a cartofilor. Scoateți pulpa și puneți-o într-un castron. Pireu de cartofi; adauga smantana, untul, sare, piper, ceapa, broccoli si 3/4 cana branza. Reumpleți cojile de cartofi; acoperiți cu brânză rămasă și stropiți cu boia.
Coaceți la 425° timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește.