Brânză Borek

Brânză Borek ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză gouda, usturoi, aluat phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Spanac Și Brânză Borek, Borek turcesc cu brânză și ierburi, și Sigara B otrivrek turcească: rulouri crocante de brânză cu sos de iaurt usturoi.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună ou, patrunjel, usturoi și piper roșu zdrobit.
Se amestecă în Gouda și Emmentaler.
Câte o foaie pe rând, așezați aluatul phyllo pe o suprafață plană și periați cu aproximativ 1 lingură de unt.
Tăiați longitudinal în 4 benzi.
Așezați o linguriță rotunjită din amestecul de ouă la un capăt al fiecărei benzi. Îndoiți colțul benzii peste umplutură, formând un pli triunghiular. Continuați să pliați lungimea benzii în pliuri triunghiulare pentru a forma un mic triunghi umplut. Repetați cu aluatul rămas.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Aranjați triunghiurile filo umplute într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până se rumenesc ușor.