Brânză albastră și șuncă

Brânză albastră și șuncă
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Scufundarea cu brânză albastră și slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 120 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânza athenos, slănina Oscar mayer, crema knudsen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare, Macaroane Și Brânză De Dovleac, Slănină Și Brânză Albastră, și Bacon Albastru Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă smântâna, slănina și brânza albastră până se omogenizează bine; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Refrigerați cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.
3
Serviți ca o baie cu grisine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista