Brânză albastră Bluestem și porumb condimentat cu nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați brânza albastră Bluestem și porumbul de nuci condimentat. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 18 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucșoară, brânză super hill și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Albastră Cu Nuci, Verdeață de nuci cu slănină și brânză albastră, și Romaine, brânză albastră și salată condimentată-Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Întindeți migdalele și alunele pe o foaie de copt și prăjiți-le ușor la cuptor, amestecându-le cel puțin o dată pentru a preveni arderea lor, aproximativ 6 minute.
Scoateți nucile din cuptor și lăsați-le deoparte să se răcească.
Într-un vas mare cu capac etanș, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați boabele de floricele și acoperiți oala. Odată ce boabele încep să apară, agitați oala în mod constant până când tot porumbul nu mai apare. Descoperiți și scoateți-l de pe foc.
Încălziți apa și zahărul într-un vas mare la foc mare până când zahărul se dizolvă și siropul fierbe.
Lăsați siropul să se gătească până ajunge la o culoare chihlimbar aurie; veți observa că bulele devin mai mari și se formează mai încet. Urmăriți-l cu atenție, deoarece odată ce zahărul începe să devină galben, poate arde foarte repede. Rotiți în cremă-caramelul va pulveriza.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, coaja, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, cardamomul, sarea și piperul.
Folosind o lingură de lemn, amestecați floricelele și nucile în caramelul fierbinte până când toate sunt bine acoperite. Ajută la agitarea viguroasă a vasului în sus și în jos și la Rapirea acestuia pe o suprafață de lucru robustă între mișcări pentru a face floricelele din partea de jos să se deplaseze în partea de sus. Veți dori să lucrați cât mai repede posibil, deoarece caramelul se va rigidiza pe măsură ce se răcește, ceea ce face mai greu să lucrați.
Întindeți floricelele acoperite cu caramel pe o foaie mare de copt căptușită cu un covor de copt antiaderent (sau hârtie pergament pulverizată cu spray de gătit antiaderent). Lăsați floricelele să se răcească complet înainte de a le rupe în bucăți de dimensiuni mușcate. Păstrați floricelele într-un recipient etanș. Se va păstra până la 1 săptămână.
Se servește cu pene de brânză albastră, 1 până la 2 uncii de persoană.