Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară

Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară
Brânză afumată și Fondue bere cu Bratwurst fiert la foc mic-bere, Bacon la gratar, ciuperci și pâine de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1670 calorii, 73G de proteine, și 136g de grăsime. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ulei de canolan, slănină, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bratwurst Fiert La Foc Mic, Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză murată, și Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză de varză roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: oală fondue și frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct. Dacă utilizați cărbune, aranjați-l astfel încât să aveți zone de căldură medie-înaltă și mică până la medie-mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați brânzeturile într-un castron mare și aruncați cu amidonul de porumb. Aduceți lichidul de gătit brat la foc mic într-o cratiță medie la foc mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați brânza, câteva mâini la un moment dat și amestecați într-o mișcare de cifra opt cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Bateți cele 2 linguri de muștar brun picant și sos fierbinte și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun PicantMuștar Brun Picant
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Așezați o tigaie de picurare sub partea inferioară a grătarului și puneți slănina pe grătar. Gatiti pana cand sunt carbonizate frumos pe ambele parti si fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Aruncați capacele de ciuperci cu o parte din uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
10
Transferați capacele de ciuperci într-un coș de grătar și gătiți pe partea de căldură mai mare, aruncând ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Ungeți pâinea de secară pe ambele părți cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Gratiți pâinea pe partea de căldură mai mare până când este prăjită și ușor carbonizată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Pâine De SecarăPâine De Secară
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Tăiați slănina, pâinea de secară și Bratwurst-ul fiert la foc mic în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Pâine De SecarăPâine De Secară
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
15
Serviți alături de fondue cu ciupercile și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
16
Preîncălziți grătarul pentru grătar direct, căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
17
Combinați berea, chimenul, coriandrul, semințele de muștar, ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un vas mare. Apoi, adăugați bratwurst.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
18
Așezați oala pe grătarele grătarului și aduceți-o la foc mic. Fierbeți cârnații până la jumătate gătite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
19
Scoateți tigaia de pe grătar și lăsați bratwurst-ul să stea în lichid timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Transferați bratele pe un platou sau pe o placă de tăiere și strecurați lichidul într-un bol, aruncați solidele. Rezervați lichidul pentru fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
21
Ungeți cârnații cu ulei de canola și grătați până când carcasele sunt crocante și se rumenesc și cârnații sunt fierți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Păstrați cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Ingrediente

1Ceapa galbena medie, tocataGermană lumina aleGermană lumina ale454Nuci de orice fel (tocate)bacon, coaja îndepărtată, feliată cu grosimea de aproximativ 1 inchbacon, coaja îndepărtată, feliată cu grosimea de aproximativ 1 inch1kgbratwurst pre-gătit, înțepat cu o furculițăbratwurst pre-gătit, înțepat cu o furculiță0(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de chimensemințe de chimen1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de coriandrusemințe de coriandru1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)amidon de porumbamidon de porumb454Nuci de orice fel (tocate)ciuperci cremini, numai capaceciuperci cremini, numai capace13-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și tocate3-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și tocate6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMustar German dulce și fierbinte, pentru servireMustar German dulce și fierbinte, pentru servire4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriuncii Gruyere, mărunțită (despreuncii Gruyere, mărunțită (despre57Nuci de orice fel (tocate)Gruyere afumate sau elvețiene, mărunțiteGruyere afumate sau elvețiene, mărunțite3picăturiCâteva sos fierbinteCâteva sos fierbinte6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii3mariceapă, necojită, tocată aproximativceapă, necojită, tocată aproximativ6la opt felii groase de 2 inci pâine de secară Germană de înaltă calitatela opt felii groase de 2 inci pâine de secară Germană de înaltă calitate5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri10 uncii cheddar alb ascuțit, mărunțit (aproximativ10 uncii cheddar alb ascuțit, mărunțit (aproximativ2(iarnă)muștar maro picant, plus mai mult pentru serviremuștar maro picant, plus mai mult pentru servire2cuișoarecuișoare întregi de usturoi, zdrobitecuișoare întregi de usturoi, zdrobite
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista