Bruschetta Mascarpone de piersici și alune
Bruschetta Mascarpone cu piersici și alune ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 240 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piersici, miere, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta de muștar-mascarpone, Bruschetta Mascarpone Cu Căpșuni, și Bruschetta Proaspătă De Smochine, Rucola Și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare.
Așezați mascarpone și lichiorul într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Înjumătățiți și lăsați piersicile.
Tăiați în grosime de 1/4 inch slices.To serviți, întindeți o cantitate egală din amestecul de mascarpone pe fiecare felie de pâine. Împărțiți feliile de piersică printre feliile de pâine, stropiți cu mierea și presărați alunele.
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.