Bruschetta de roșii prăjite și Mozzarella proaspătă

Bruschetta de roșii prăjite și Mozzarella proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan de roșii prăjite și Mozzarella proaspătă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 168 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de piper, roșii Rome, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta De Roșii Prăjite La Foc Balsamic Cu Mozzarella De Bivoliță, Cina în seara asta: Risotto de roșii prăjite cu Mozzarella proaspătă, și Ardei prăjit și cârnați de pui Asiago Bruschetta de roșii proaspete.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.Feliați 1/8 inch atât de sus, cât și de jos ale roșiilor. Așezați fiecare roșie pe un capăt și feliați în jos, urmând curba și tăind doar în carne, lăsând în urmă semințele (bucățile pe care le-ați tăiat vor semăna cu petalele). Aruncați semințele și porția pulpoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați petalele de roșii cu ingredientele rămase într-un castron mediu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți petalele de roșii, tăiate în jos, pe o foaie de copt distanțată la aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se toarnă conținutul rămas al bolului peste roșii.Prăjiți roșiile până când sunt zbârcite și roșu închis, dar își păstrează încă forma, aproximativ 45 până la 50 de minute. (Dacă aveți roșii mai mari, acestea pot dura mai mult.) Se răcește pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați pâinea pe grătar (rezervați foaia de copt) și gătiți până când apar urme de grătar și pâinea este prăjită și crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.Întoarceți pâinea la grătar pe foaia de copt rezervată, condimentată în sus și frecați părțile condimentate cu usturoiul clove.To asamblați: în timp ce bucățile de pâine la grătar sunt încă calde, împărțiți feliile de mozzarella între ele și condimentați ușor cu sare. Împărțiți roșiile prăjite uniform peste mozzarella. Rupeți frunzele de busuioc în bucăți de mușcătură și presărați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
TomateTomate
PâinePâine
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista