Bruschetta De Roșii La Grătar

Bruschetta De Roșii La Grătar
Bruschetta de roșii la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 216 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți busuioc rupt, roșii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta De Roșii La Grătar, Bruschetta De Căpșuni-Roșii La Grătar, și Bruschetta de sardină, roșii și mentă la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți ambele părți ale pâinii cu ulei. Grătiți 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Aruncați împreună roșiile și următoarele 5 ingrediente; serviți peste felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)

Echipamente

DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista