Bruschetta de porumb și roșii fumurii
Rețeta Smokey Corn și Bruschettan de roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 60 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta De Porumb Și Roșii Fumurii, Porumb la grătar cu maioneză Smokey Lime, și Salată de porumb la grătar cu vinetă de boia fumurie.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Ungeți porumbul și ceapa cu ulei; se presară ușor cu sare și piper.
Așezați porumbul, jumătățile de ceapă și roșiile pe grătar. Gatiti pana cand porumbul este carbonizat, ceapa este doar frageda, iar cojile de rosii sunt vezicule si libere, intoarcandu-se des, aproximativ 12 minute pentru rosii si 15 minute pentru porumb si ceapa.
Se transferă pe foaia de copt căptușită cu folie și se răcește.
Ungeți pâinea cu ulei; se presară sare și piper. Grătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Roșii de bază și tăiate în jumătate orizontal. Stoarceți ușor sau lingurați sucurile și semințele. Tăiați grosolan carnea de roșii și puneți-o într-un castron mediu.
Tăiați boabele de porumb din știulete; adăugați sâmburi la roșii. Se toacă ceapa; se adaugă la roșii.
Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie, boiaua și 1 lingură de ulei. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 3 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Se servește cu pâine la grătar.