Bruschetta de muschi de vita cu unt brun

Bruschetta de muschi de vita cu unt brun
Carne de vită muschiulet Bruschetta cu unt brun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 46 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Good Eats filet de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004), Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, și Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 sămânță de muștar în tigaie; gătiți până când semințele apar (aproximativ 90 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați semințele rămase; se amestecă pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți și gătiți semințele timp de 30 de secunde sau până când încep să apară, agitând ușor tigaia. Se amestecă untul și se acoperă. Gatiti pana cand trece 1 secunda intre POP-uri, scuturand tigaia constant (aproximativ 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc. Răzuiți amestecul de semințe de muștar în amestecul de mango; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați carnea de vită cu 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
9
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați bobul în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
11
Împărțiți feliile de vită uniform între feliile de baghetă. Completați fiecare bruschetta cu 1 1/2 linguriță amestec de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Carne De VităCarne De Vită
12
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista