Bruschetta de fructe la grătar cu Mascarpone de miere

Bruschetta de fructe la grătar cu Mascarpone de miere
Reteta Bruschetta de fructe la gratar cu Mascarpone de miere este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 45 de porții cu 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pâine țărănească, muguri de lavandă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bruschetta de fructe la grătar cu Mascarpone de miere, Amestec de fructe de padure in vin de la Rossimbrox cu Mascarpone de miere / o supa de fructe de vara, și Prune la grătar cu Mascarpone și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul și lavanda într-o mașină de tocat condimente și măcinați până la o pulbere. Într-un castron mare, combinați zahărul de lavandă cu caisele, nectarinele, cireșele, sucul de lămâie, coaja de portocală și 1 lingură de ulei de măsline. Aruncați bine și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
NectarinăNectarină
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați mascarpone cu mierea și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Ungeți feliile de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Aprinde un grătar. Infilați fructele pe frigarui de rozmarin; rezervați orice suc în castron. Grătiți pâinea la foc mare până când este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. Grătiți frigăruile de fructe la foc moderat, ungând de câteva ori cu sucurile rezervate, până când sunt ușor carbonizate și doar fragede, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți mascarpone cu miere pe pâinea la grătar și înjumătățiți fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Transferați pe un platou. Glisați fructele de pe frigarui pe pâine, stropiți câteva sucuri peste fructe și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista