Bruschetta de creveți cu roșii și busuioc

Bruschetta de creveți cu roșii și busuioc
Rețeta Bruschetta de creveți cu roșii și busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 104 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână baghetă, creveți, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bruschetta De Busuioc De Roșii, Bruschetta Cu Roșii Și Busuioc, și Bruschetta cu roșii și busuioc.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Cojiți creveții și devein, dacă doriți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Combinați roșiile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați creveții pe frigarui de metal. Creveți la grătar, cu capacul închis, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Ungeți amestecul de ulei peste feliile de baghetă. Felii de baghetă la grătar 1 minut pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați felii de baghetă pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8
Așezați 1 creveți deasupra fiecărei felii; se acoperă cu amestec de roșii, folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista