Bruschetta cu roșii și busuioc

Bruschetta cu roșii și busuioc
Rețeta Bruschetta cu roșii și busuioc poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 145 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. 11033 de oameni au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de oțet balsamic, sare de mare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Bruschetta De Busuioc De Roșii, Bruschetta De Roșii Și Busuioc, și Bruschetta De Busuioc De Roșii.

Instrucțiuni

1
Albiți și curățați roșiile: aduceți 2 litri de apă la fierbere. Pe măsură ce apa se încălzește, faceți tăieturi superficiale într-un model încrucișat la capetele vârfului roșiilor (acest lucru va face roșiile mai ușor de curățat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Odată ce apa fierbe, scoateți oala de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Puneți roșiile în apă fierbinte și blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Apoi îndepărtați ușor pielea de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Tăiați baza tulpinii cu un cuțit de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Tăiați roșiile în jumătăți sau sferturi și stoarceți majoritatea sucurilor și semințelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Preîncălziți cuptorul la 450 F (230 C) cu un suport în fanta superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați roșiile, aruncați-le cu usturoi, ulei de măsline, oțet, busuioc, sare și piper: tocați mărunt roșiile și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă usturoiul tocat, 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
10
Se amestecă busuiocul feliat subțire și se adaugă sare și piper negru proaspăt măcinat, adăugând mai mult după gust. Rețineți că roșiile adoră sarea; poate fi necesar să adăugați mai mult decât vă așteptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Prăjiți feliile de baghetă: folosiți un cuțit de pâine pentru a tăia bagheta pe diagonală făcând felii groase de jumătate de inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
12
Ungeți o parte a fiecărei felii cu ulei de măsline (o perie de patiserie ajută aici) și așezați uleiul de măsline cu fața în jos pe o foaie de copt sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Feliile de baghetă se vor prăji cel mai bine în raftul superior al cuptorului, așa că poate fi necesar să lucrați în loturi pentru a le prăji pe toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Când cuptorul a ajuns la 450 cm.F (230 cm. C) puneți feliile în cuptor pe raftul superior și prăjiți-le timp de 5 până la 6 minute până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Dacă doriți, puteți prăji feliile de pâine fără a le acoperi mai întâi în ulei de măsline. Prăjiți-le până se rumenesc ușor pe ambele părți. Apoi tăiați un cățel de usturoi în jumătate și frecați peste o parte a pâinii prăjite. Apoi periați cu ulei de măsline. (A Se Vedea Cea Mai Ușoară Pâine Vreodată Usturoi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
16
Serviți pâinea prăjită cu amestec de roșii: aranjați pâinea prăjită pe un platou, cu partea de ulei de măsline orientată în sus (uleiul de măsline va ajuta la crearea unei bariere temporare care să împiedice pâinea să se înmoaie din roșiile tocate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
17
Fie serviți toasturile simple cu un castron din amestecul de bruschetta de roșii pe lateral pentru ca oamenii să-și acopere propriile, fie folosiți o lingură pentru a acoperi ușor fiecare felie de pâine prăjită cu o parte din amestecul de roșii. Dacă acoperiți fiecare felie individual, faceți-o chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chianti, Trandafir Spumant, Vin Spumant, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Bruschetta. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista