Bruschetta cu roșii și busuioc
Rețeta Bruschetta cu roșii și busuioc poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 145 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. 11033 de oameni au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de oțet balsamic, sare de mare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Bruschetta De Busuioc De Roșii, Bruschetta De Roșii Și Busuioc, și Bruschetta De Busuioc De Roșii.
Instrucțiuni
Albiți și curățați roșiile: aduceți 2 litri de apă la fierbere. Pe măsură ce apa se încălzește, faceți tăieturi superficiale într-un model încrucișat la capetele vârfului roșiilor (acest lucru va face roșiile mai ușor de curățat).
Odată ce apa fierbe, scoateți oala de pe foc.
Puneți roșiile în apă fierbinte și blanch timp de 1 minut.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Apoi îndepărtați ușor pielea de roșii.
Tăiați baza tulpinii cu un cuțit de tăiat.
Tăiați roșiile în jumătăți sau sferturi și stoarceți majoritatea sucurilor și semințelor.
Preîncălziți cuptorul la 450 F (230 C) cu un suport în fanta superioară a cuptorului.
Tăiați roșiile, aruncați-le cu usturoi, ulei de măsline, oțet, busuioc, sare și piper: tocați mărunt roșiile și puneți-le într-un castron mediu.
Se amestecă usturoiul tocat, 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și oțetul balsamic.
Se amestecă busuiocul feliat subțire și se adaugă sare și piper negru proaspăt măcinat, adăugând mai mult după gust. Rețineți că roșiile adoră sarea; poate fi necesar să adăugați mai mult decât vă așteptați.
Prăjiți feliile de baghetă: folosiți un cuțit de pâine pentru a tăia bagheta pe diagonală făcând felii groase de jumătate de inch.
Ungeți o parte a fiecărei felii cu ulei de măsline (o perie de patiserie ajută aici) și așezați uleiul de măsline cu fața în jos pe o foaie de copt sau o tigaie.
Feliile de baghetă se vor prăji cel mai bine în raftul superior al cuptorului, așa că poate fi necesar să lucrați în loturi pentru a le prăji pe toate.
Când cuptorul a ajuns la 450 cm.F (230 cm. C) puneți feliile în cuptor pe raftul superior și prăjiți-le timp de 5 până la 6 minute până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Dacă doriți, puteți prăji feliile de pâine fără a le acoperi mai întâi în ulei de măsline. Prăjiți-le până se rumenesc ușor pe ambele părți. Apoi tăiați un cățel de usturoi în jumătate și frecați peste o parte a pâinii prăjite. Apoi periați cu ulei de măsline. (A Se Vedea Cea Mai Ușoară Pâine Vreodată Usturoi.)
Serviți pâinea prăjită cu amestec de roșii: aranjați pâinea prăjită pe un platou, cu partea de ulei de măsline orientată în sus (uleiul de măsline va ajuta la crearea unei bariere temporare care să împiedice pâinea să se înmoaie din roșiile tocate).
Fie serviți toasturile simple cu un castron din amestecul de bruschetta de roșii pe lateral pentru ca oamenii să-și acopere propriile, fie folosiți o lingură pentru a acoperi ușor fiecare felie de pâine prăjită cu o parte din amestecul de roșii. Dacă acoperiți fiecare felie individual, faceți-o chiar înainte de servire.