Brunch De Duminică: Prăjituri Simple De Pește
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 50 de fani. Un amestec de pătrunjel, scallions, sare kosher și piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Prăjituri Cu Cartofi, Brunch De Duminică: Hash De Pește, și Brunch de duminică: rulouri Simple și unturi compuse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați cartoful și străpungeți peste tot cu o furculiță.
Se coace în cuptorul 425 până când este complet gătit, aproximativ 30 de minute (sau cuptorul cu microunde timp de 5-8 minute sau până când este complet gătit).
Puneți tulpinile de polen, usturoi și pătrunjel într-o tigaie mare, acoperiți cu apă și aduceți la foc mic până când polenul este doar gătit, aproximativ 6 minute. Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea de pe cartof și radeți prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Fulgați ușor peștele în bucăți mari; combinați cu cartofi copți răzuți, pătrunjel tocat rămas și scallions tocate. Bateți oul cu maioneză și muștar granulat și combinați cu amestecul de pește/cartofi.
Se amestecă până când toate ingredientele sunt complet combinate, având grijă să nu se destrame prea mult peștele. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți amestecul de pește în 8 bucăți uniforme (aproximativ 1/4 cană fiecare) și apăsați ușor fiecare bilă în firimituri panko.
Încălziți 2 linguri de ulei într – o tigaie mare până când sclipesc și prăjiți prăjiturile de pește în loturi până se rumenesc-păstrând prăjiturile de pește terminate calde la cuptor.
Se servește cu salată verde cu o vinaigretă de lămâie.