Brunch De Duminică: Crochete Rămase De Ziua Recunoștinței

Brunch de duminică: crochetele rămase de Ziua Recunoștinței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2417 calorii, 14g de proteine, și 243g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sos de afine, ouă, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Crochete rămase de Ziua Recunoștinței păsărilor, Brunch De Duminică: Resturi De Biscuiți Cu Piure De Cartofi, și Crochete De Ziua Recunostintei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piureul de cartofi, 1 ou bătut, făina și vârful de sare într-un castron mediu și amestecați până se combină bine. În castron separat se amestecă sos de afine și curcan tocat.
Luați 1/3 cană de amestec de piure de cartofi și faceți ceașcă în mâini, așezați 1 lingură de amestec de afine de curcan în ceașcă de piure de cartofi și sigilați cartoful în jurul acestuia. Repetați cu ingredientele rămase făcând 8 crochete mari.
Bateți restul de 3 ouă în farfurie. Înmuiați crochetele pe rând în ou, urmate de pesmet. Repetați până când toate crochetele sunt pâine.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, wok sau cuptor olandez la 350 F. Fry crochete în loturi, asigurându-vă că nu aglomerați tigaia.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se condimentează cu sare și se servește fierbinte.