Brunch De Duminică: Cizmar De Mure
Duminică Brunch: Blackberry Cobbler ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 710 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți frișcă de servit, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Duminică Brunch Caserola, Duminică Brunch: Zwiebelkuchen, și Ouă De Brunch De Duminică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, aruncați fructele de pădure cu 1/3 cană de zahăr și 1 1/2 linguri de făină.
Lăsați să stea în timp ce faceți aluatul.
Într-un castron, amestecați bine ingredientele uscate rămase.
Tăiați untul până când amestecul arată ca făină de porumb grosieră.
Adăugați crema și amestecați ușor, până când ingredientele uscate sunt doar umezite. (Ingredientele uscate pot fi preparate înainte-chiar și cu câteva zile înainte-și păstrate la frigider.
Adăugați smântâna când sunteți gata să coaceți cizmarul.)
Faceți torturi din aluat, 2 1/2 inci lățime și 1/2 inci grosime. De asemenea, puteți bate aluatul cu o grosime de 1/2 inch și tăiați cu un tăietor de prăjituri sau cuțit. Aranjați prăjiturile deasupra vasului cu fructe de pădure și coaceți 35 până la 40 de minute, până când biscuiții se rumenesc și sucurile de fructe de pădure se bulează gros.
Se servește cald cu o lingură de iaurt, smântână sau frișcă.