Broșe de porc cu piper și lămâie
Reteta Brochete de porc cu piper-lime poate fi facuta in aproximativ 20 de minute . Pentru 1,16 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 163 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pătrunjel, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broșele de pui cu shish , Kaboburile la grătar și Kaboburile de Sheesh cu iaurt .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați uleiul, sucul de lămâie, pătrunjelul, oțetul, jalapenos și condimentele; se adauga carnea de porc si se intoarce pentru a imbraca. Sigilați și dați la frigider pentru 24 de ore, întorcându-le ocazional.
Scurgeți și aruncați marinata. Așezați lejer feliile de porc pe frigărui de metal sau de lemn înmuiat. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți broșele, acoperite, la foc mediu, timp de 14-16 minute sau până când sucul din carne curge limpede, întorcându-se din când în când.