Brownies De Broască Țestoasă Fără Gluten

Brownies de broască țestoasă fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. Un amestec de betty brownie mix, frișcă, unt și ouă numite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Brownies De Broască Țestoasă Fără Gluten, Brownies De Broască Țestoasă Fără Gluten, și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul tăvii pătrate (8 sau 9 inci). Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de brownie, untul și ouăle până se omogenizează.
Întindeți 2/3 din aluat în tigaie.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, caramelele cu microunde și frișca neacoperită la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până la omogenizare.
Stropiți caramelul uniform peste brownie parțial copt.
Se presară cu jumătate de chipsuri de ciocolată și jumătate de nuci pecan. Aruncați aluatul de brownie rămas cu linguri mici pe stratul de caramel.
Se presară cu chipsuri de ciocolată rămase și nuci pecan.
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când partea superioară a brownie-ului pare uscată. Se răcește complet înainte de tăiere.
Tăiați în pătrate, 4 rânduri pe 4 rânduri.