Brownies Cu Mentă Mată
Reteta mat de menta Brownies este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 24 de porții cu 356 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați betty supreme original brownie mix, bomboane de mentă, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mississippi noroi negrese {AKA mată Marshmallow negrese}, Biscuiți Brownie Cu Mentă Mată, și Fursecuri Cu Zahăr Brownie Mat Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se amestecă împreună glazura, extractul de 1/8 până la 1/4 linguriță și culoarea alimentelor până se omogenizează.
Întindeți glazura uniform peste brownies.
Se presară cu bomboane zdrobite. Se dă la frigider 30 de minute pentru a se răci. Pentru brownies, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați bine acoperit.