Brownies Cu Mentă Fără Gluten
Brownies cu mentă fără gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 345 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți pe porție. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de lapte condensat, unt și ouă așa cum se numește, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brownies Cu Mentă Fără Gluten, Mentă Patty Brownies, și Mentă Patty Brownies.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Tapetați tigaia cu folie de aluminiu; ungeți fundul tigaiei cu scurtare. Faceți și coaceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind unt și ouă, pentru tigaie pătrată (8 sau 9 inci). Se răcește 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele condensat îndulcit și extractul de mentă. Bateți suficient zahăr pudră la viteza mică a mixerului electric până când este amestecat și ușor sfărâmicios. Întoarceți amestecul pe suprafața presărată cu zahăr pudră. Frământați ușor pentru a forma o minge netedă. Pat amestec uniform peste partea de sus a negrese.
Întindeți glazura peste brownies. Pentru a servi, scoateți brownies-urile din tigaie ridicând pe folie de aluminiu; transferați pe placa de tăiat. Cu cuțit ascuțit lung, tăiat în pătrate, 4 rânduri cu 4 rânduri.