Brownies Cu Mentă De Ciocolată

Brownies Cu Mentă De Ciocolată
Reteta Ciocolata menta negrese ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 5 ore și 30 de minute. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 231 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați betty supreme original brownie mix, zahăr pudră, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brownies Cu Mentă De Ciocolată, Ciocolată-Mentă Brownies, și Brownies Cu Mentă De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. (Pentru o tăiere mai ușoară, tapetați tigaia cu folie, apoi ungeți doar fundul foliei.) Faceți brownie mix conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Brownie MixBrownie Mix
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, bateți untul înmuiat și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați 1/4 cană de frișcă; bate până se omogenizează. Adăugați încet zahăr pudră; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
4
Adăugați extract de mentă și culoarea alimentelor; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
5
Se întinde peste brownies răciți. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Între timp, într-o cratiță antiaderentă de 2 litri, încălziți ingredientele de Topping la foc mediu-mic, amestecând constant, până se topesc și se omogenizează. Se răcește aproximativ 10 minute sau până când este călduță.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă topping peste umplutură; se întinde pentru a acoperi. Refrigerați descoperit aproximativ 2 ore sau până când este setat. Înainte de tăiere, lăsați să stea 20 de minute la temperatura camerei. Pentru brownies, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista