Broccoli rabe cu vinetă de coacăze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli Rabe cu vinaigretă de coacăze. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, broccoli rabe, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Salată caldă de cartofi dulci prăjiți și Broccoli rabe cu vinetă de scorțișoară-arțar, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Și Broccoli Rabe Cu Ardei Roșii Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați broccoli rabe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Scurgeți, stoarceți pentru a îndepărta excesul de apă.
Încălziți jeleul într-o cratiță mică la foc mic timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați ardeiul roșu și muștarul.
Șoptind constant, adăugați încet uleiul. Se condimentează cu sare și piper negru.
Transferați broccoli rabe într-un castron de servire, stropiți cu vinaigreta de jeleu și aruncați.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.