Broccoli rabe cu paste și roșii uscate la soare
Broccoli rabe cu Pastan și roșii uscate la soare durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână broccoli rabe, fulgi de ardei, paste penne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 546 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Broccoli rabe cu roșii uscate la soare, Broccoli Rabe Cu Roșii Uscate La Soare, și Paste cu cârnați italieni picante, Broccoli rabe și uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch broccoli rabe: aduceți la fierbere două oale mari (oale de 4 litri umplute cel puțin la jumătate) de apă, o oală pentru albirea broccoli rabe, cealaltă pentru paste.
Indiferent de oală ajunge la fierbere mai întâi, în ea puneți broccoli rabe. Blanch doar un minut, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta rabe din apa fierbinte într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți rabe și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Gatiti pastele: de obicei, pastele penne durează aproximativ 10 minute pentru a găti la al dente. Așa că începeți pastele înainte de a începe să vă bucurați de rabe.
Când apa ajunge la fierbere, adăugați o lingură de sare, lăsați sarea să se dizolve, apoi adăugați pastele.
Odată ce apa revine la fierbere, porniți cronometrul.
Lăsați pastele să se gătească, la fierbere, neacoperite, pentru orice timp este necesar pentru a le găti la al dente, fierte, dar încă puțin ferme.
Saut saut blanched broccoli rabe cu usturoi și fulgi de chili: odată ce pastele sunt în apă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut saut la foc mediu spre mediu.
Adăugați usturoiul tocat și fulgii roșii de chile. Gatiti pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca la margini.
Apoi adăugați în tigaie broccoli albit Rabe. Aruncați pentru a acoperi cu uleiul de măsline, fulgii de chile și usturoiul.
Adăugați roșii uscate la soare, paste și parmezan: gătiți broccoli rabe aproximativ 5 minute, până când sunt fragede. Se amestecă roșiile uscate la soare tocate.
Când pastele sunt gata, scurgeți-le și adăugați-le la rabe.
Presărați totul cu piper negru și parmezan ras. Aruncați pentru a combina.