Broccoli Cu Firimituri De Parmezan
Broccoli cu firimituri de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 114 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, parmezanul, pesmetul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pui cu firimituri de parmezan, Cambulă coaptă cu firimituri de parmezan, și Cremă verde Collard cu firimituri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti broccoli într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 4 minute, până când este verde strălucitor și crocant-fraged.
Se scurge într-o strecurătoare, se întoarce în oală, se acoperă și se menține cald.
Între timp, încălziți uleiul de măsline, usturoiul, sarea și ardeiul roșu într-o tigaie mare la foc mediu-mare, 1 minut, până când usturoiul începe să sfârâie. Se amestecă pesmetul, se mărește focul la mediu și se gătește, amestecând frecvent, timp de 2 1/2 minute, până când firimiturile sunt ușor prăjite.
Transferați broccoli într-un bol de servire, adăugați amestecul de firimituri și parmezan și aruncați până când broccoli este acoperit uniform.