Broccoli cu brânză Cheddar " Dunk
Broccoli cu brânză Cheddar " Dunk ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 269 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, muștar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Brânză De Broccoli Dunk, Broccoli Cheddar Mac și brânză, și Cheddar alb-broccoli Mac și brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și adâncă, aduceți 1 inch de apă la fierbere. Umpleți un coș cu aburi cu broccoli, adăugați-l în cratiță, acoperiți și aburiți la foc mare până când broccoli este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Transferați broccoli într-un platou.
Între timp, într-o cratiță, topiți untul.
Adăugați făina și bateți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați laptele și smântâna și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Adăugați muștarul și brânza și gătiți la foc moderat până când brânza se topește. Condimentează sosul cu sare, transferă într-un castron și servește cu broccoli.