Brioșe Uscate-Afine
Briose uscate-afine este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Scones Uscate De Migdale De Afine, și Meyer lămâie și afine uscate Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți afinele într-un castron mic și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Pulverizați 12 cutii de briose cu spray de copt sau tapetați cu hârtii de cupcake.
Puneți făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Puneți zahărul, laptele, uleiul și oul într-un alt castron.
Adăugați ingredientele uscate la umed și amestecați până aproape combinate.
Scurgeți afinele și adăugați-le în amestec. Se amestecă până când boabele sunt bine distribuite și ingredientele sunt combinate.
Porționați aluatul în 12 căni de briose.
Coaceți la 375 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.