Brioșele de dovleac din porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 262 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Din Făină De Porumb Cu Dovleac, Brioșe Din Făină De Porumb, și Brioșe Din Făină De Porumb Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Dacă nu folosiți tigăi din silicon, acoperiți ușor două cutii de briose cu 6 căni cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase. Reduceți viteza la lent, adăugați ingredientele rămase și bateți timp de 3 minute sau doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Puneți aluatul în cratițele pentru briose.
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o brioșă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de sârmă.