Brioșe De Ovăz Peste Noapte
Brioșele de ovăz peste noapte sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zară, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe De Ovăz Peste Noapte, Brioșe De Ovăz Peste Noapte, și Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ovăzul și Zara într-un castron mediu; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați amestecul de zară, făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin ouă) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Îndoiți în afine.
Puneți 1/4 cană de aluat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigăi imediat; așezați pe un suport de sârmă.