Brioșe De Ovăz Cu Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de ovăz cu afine. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 168 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 171 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, ovăz de gătit, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Afine Zucchini Ovăz Baruri, afine bananan ovăz baruri, și Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu brioșă de 12 căni. Într-un castron mic, amestecați ovăzul și sucul de portocale împreună. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă bine uleiul și oul. Se amestecă amestecul de ovăz și se pliază în afine. Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite.
Se amestecă 2 lingurițe de zahăr și scorțișoară într-un castron mic și se presară uniform pe vârfurile brioșelor.
Coaceți 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul unei brioșe iese curat.