Brioșe De Dovleac De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de dovleac de bază. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 236 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Bază Din Porumb, Plăcintă De Dovleac De Bază, și brioșe de dovleac fără ouă , cum se fac brioșe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. veți reduce căldura când puneți brioșele, dar pentru această rețetă le porniți într-un cuptor fierbinte.Tapetați 12 căni de briose cu hârtie liners.In un castron mic, amestecați împreună făina, zahărul și scorțișoara.
Adăugați untul și tăiați-l cu degetele sau cu o furculiță până se sfărâmă. Puneți în frigider până când este gata să use.In un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și plăcinta cu dovleac spice.In un bol de amestecare, amestecati impreuna ouale, zaharul, zaharul brun, dovleacul, uleiul si extractul de vanilie.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac și amestecați cu o lingură de amestecare până se omogenizează.Împărțiți aluatul uniform între cele 12 căni de briose.
Scoateți toppingul din frigider și sfărâmați-l peste brioșe, distribuind uniform.Puneți brioșele pe raftul central în cuptorul încins. Închide ușa.Reduceți căldura la 350 de grade F. și coaceți timp de 25 de minute.