Brioșele de dovleac cu un blat înghețat sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă este plăcută de 357 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Un amestec de petale de trandafir, dovlecei de nucă, 1 clementină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe De Dovleac Cu Un Blat Înghețat, Rețetă de brioșe de dovleac (cu blat înghețat), și Brioșe De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați cutiile de briose cu cupe de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Bateți dovleceii într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați zahărul și crăpați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
4
Adăugați un vârf de sare, făina, praful de copt, nucile, scorțișoara și uleiul de măsline și bateți împreună până când sunt bine bătute. Poate fi necesar să întrerupeți mașina la un moment dat pentru a răzui amestecul pe părți cu o spatulă de cauciuc. Încercați să nu exagerați cu amestecarea - doriți să combinați totul și nu mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ulei De Măsline
Scorțișoară
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Umpleți paharele de hârtie cu amestecul de brioșe.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. Verificați dacă sunt gătite corect, lipind o frigăruie de lemn sau un cuțit chiar într - una dintre brioșe-dacă iese curat, sunt gata. Dacă este puțin lipicios, introduceți-le înapoi în cuptor pentru puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
Cuțit
7
Scoateți din cuptor și lăsați brioșele să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
De îndată ce brioșele sunt în cuptor, Faceți-vă toppingul înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Așezați cea mai mare parte a cojii de clementină, toată coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Clementină
Coaja De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați smântâna, zahărul glazurat și semințele de vanilie și amestecați bine. Gustă și gândește - te la asta-ajustează cantitatea de suc de lămâie sau zahăr glazură pentru a echilibra dulce și acru. Puneți în frigider până când brioșele dvs. s-au răcit, apoi lingurați toppingul pe brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Smântână
Vanilie
Semințe
11
Serviți pe o farfurie minunată (pe un suport pentru tort dacă vă simțiți elegant sau pe o placă rustică dacă sunteți mai mult de tip vânător-culegător!), cu restul de coajă de clementină presărată. Pentru o aromă și un aspect interesant, câteva flori uscate de lavandă sau petale de trandafir sunt fantastice.