Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați brioșele de arpagic și mărar. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 150 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, mărar, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe de arpagic și mărar, Mărar Și Arpagic, și Somon înmuiat cu arpagic și sos de mărar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți 12 căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și piperul de cayenne împreună într-un castron. Se amestecă arpagicul și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Arpagic
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți iaurtul, ouăle și untul topit împreună într-un castron separat; se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă până se amestecă într-un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Iaurt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă 1/3 cană de aluat în fiecare cană de brioșă pregătită.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de îndepărtare.